CNC Stepcraft Q.Series

Η q-series θέτει νέα πρότυπα στην ατομική και τη επαγγελματική παραγωγή με τη βοήθεια υπολογιστή. Το ισχυρό σύστημα CNC συνδυάζει απόδοση, ακρίβεια και με σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό. Χάρη στις καινοτόμες λύσεις και την έξυπνη τεχνολογία, η σειρά Q έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της απαιτητικές ανάγκες βιομηχανικών εφαρμογών. Η Q-Series μας διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Οι μηχανές δεν διαφέρουν μόνο σε μέγεθος αλλά εν μέρει και στην κατασκευή. Ενώ το Gantry-γέφυρα του Q.204 κινείται με ένα σταδιακό μοτέρ, επιταχύνεται στις μεγαλύτερες και βαρύτερες μηχανές Q.404 και Q.408 με δύο ηλεκτρικά συγχρονισμένους βηματικούς κινητήρες (σύστημα Gantry-γέφυρα) προκειμένου να ενισχυθεί η δυναμική και τα αποθέματα ισχύος.

STEPCRAFT Q-SERIES

Η Q.SERIES θέτει νέα πρότυπα στην ατομική και τη επαγγελματική παραγωγή με τη βοήθεια υπολογιστή.
Το ισχυρό σύστημα CNC συνδυάζει απόδοση, ακρίβεια και με σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό. Χάρη στις καινοτόμες λύσεις και την έξυπνη τεχνολογία, η σειρά Q έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της απαιτητικές ανάγκες βιομηχανικών εφαρμογών.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η σειρά Q προσφέρει άριστη ακρίβεια και εξαιρετική αξιοπιστία στην κατασκευή και την επεξεργασία υψηλής ποιότητας τεμαχίων κατασκευής. Για το σκοπό αυτό, το πλαίσιο του μηχανήματος έχει ενισχυθεί με μέχρι δέκα ενισχύσεις, μαζί με την προσθήκη χαλύβδινων εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται σε κατασκευαστικές περιοχές υψηλής πίεσης. Επιπλέον, οι συμπαγείς μονάδες μετάδοσης κίνησης
παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικής απόδοσης που αντικατοπτρίζεται στην επαναληψιμότητα και την backlash των +/- 0,015 mm.

 
CNC Stepcraft Q.Series - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Μέχρι και δέκα ενισχύσεις από τις εξωθήσεις αλουμινίου χρησιμεύουν για την ενίσχυση του πλαισίου του μηχανήματος σε απόσταση 280 mm κατά μήκος του άξονα Y. Αυτό σταθεροποιεί το πλαίσιο και δημιουργεί μια ιδανική επιφάνεια στήριξης για το τραπέζι του μηχανήματος.

CNC Stepcraft Q.Series - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Κατά την ανάπτυξη της Q-series h STEPCRAFTστήριξε την όλη κατασκευή με τη χρήση χαλύβδινων εξαρτημάτων σε κατασκευαστικές περιοχές υψηλής πίεσης για να εξασφαλίσει μεγάλη κατανομή δυνάμεων σε όλους τους άξονες. Έτσι, οι ορθοστάτες γεφυρών, για παράδειγμα, αποτελούνται από μία χαλύβδινη κατασκευή επικαλυμμένη με βάψη 5 στρωματων

CNC Stepcraft Q.Series - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η μονάδα μετάδοσης κίνησης στον άξονα Y αποτελείται από ΕΝΑ (Q204) Ή ΔΥΟ (Q404 & Q408) ενεργά ψυχωμένους βηματικούς κινητήρες και στις δύο πλευρές, οι οποίοι κινούν τους οδηγούς των βιδών με σφαιρίδια συμπεριλαμβανομένων των περιστρεφόμενων περικοχλίων. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, αξιοπιστία και ακρίβεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ως μοντέρνο μηχάνημα CNC, η Q-series ξεχωρίζει στον συνδυασμό σχεδιασμού και λειτουργίας. Αυτό μπορεί να φανεί στο ευφυές μίγμα βαρέων εξωθημάτων αλουμινίου STEPCRAFT και χαλύβδινων εξαρτήματων, αλλά και στην εύκολη πρόσβαση συντήρησης των γραμμικών οδηγών και του άξονα Ζ. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά Q συνδυάζει άριστα καινοτόμες λύσεις με σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό.παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικής απόδοσης που αντικατοπτρίζεται στην επαναληψιμότητα και την backlash των +/- 0,015 mm.

ALL-STEEL MOTION SYSTEM®

Το STEPCRAFT Q-Series διαθέτει το καινοτόμο All-Steel Motion System®. Αυτό το σύστημα γραμμικού οδηγού χρησιμοποιεί ράβδους χάλυβα ∅ 20 mm, το οποίο παρέχει ομαλές και ακριβείς κινήσεις και στιβαρή κατασκευή. Επιπλέον, το All-Steel Motion System® είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στη σκόνη και τη βρωμιά και επομένως είναι πολύ φιλικό στη συντήρηση.

ONETECH ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η φιλοσοφία μας για την ποιότητα του OneTech εγγυάται ότι κάθε μηχανή CNC έχει κατασκευαστεί πλήρως και ελεγχθεί από τον εξειδικευμενο τεχνικό STEPCRAFT. Μόνο μετά την επιτυχή δοκιμή όλων των λειτουργιών θα παραοδοθει ένα σύστημα CNC Q-series της STEPCRAFT και θα επισημανθεί με την προσωπική σφραγίδα ποιότητας OneTech. Το αρχικό πρωτόκολλο δοκιμής και το αντίστοιχο τεμάχιο εργασίας παραδίδονται μαζί με τη μηχανή CNC.

CNC Stepcraft Q.Series - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus
CNC Stepcraft Q.Series - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus
Αναπαραγωγή Βίντεο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η πρωτοποριακή τεχνολογία και τα εξαρτήματα άριστης ποιότητας της Q-series επιτρέπουν την ακριβή και οικονομικά αποδοτική κατασκευή και κατεργασία τεμαχίων ενώ αξιόπιστα που παράγει αποτελέσματα milling υψηλής ακρίβειας με ένα πλήθος διαφορετικών υλικών.

 

ΤΡΙΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Q-Series μας διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Οι μηχανές δεν διαφέρουν μόνο σε μέγεθος αλλά εν μέρει και στην κατασκευή. Ενώ το Gantry-γέφυρα του Q.204 κινείται με ένα σταδιακό μοτέρ, επιταχύνεται στις μεγαλύτερες και βαρύτερες μηχανές Q.404 και Q.408 με δύο ηλεκτρικά συγχρονισμένους βηματικούς κινητήρες (σύστημα Gantry-γέφυρα) προκειμένου να ενισχυθεί η δυναμική και τα αποθέματα ισχύος.

CNC Stepcraft Q.Series - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus
X