Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σε μετρητά έως 500€ στη μεταφορική εταιρεία, τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€ (επιπλέον τα έξοδα αποστολής).

Σε περίπτωση που τα έξοδα αποστολής είναι υψηλότερα από αυτά που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας,

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners & επίσης με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με κάρτα διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128 bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης πληροφοριών έως ότου φτάσει στον προοριζόμενο παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ IRIS PAYMENTS  

Τρόποι πληρωμής - Stepcraft CNC systems Official Dealer for Greece & Cyprus

Το σύστημα IRIS μπαίνει στην καθημερινότητα καταναλωτών και όλων των ελεύθερων επαγγελματιών, ανοίγοντας τον δρόμο για συναλλαγές έως 500 ευρώ χωρίς χρεώσεις για τους επαγγελματίες, με τις πληρωμές να εκτελούνται άμεσα, ακόμα και χωρίς τη χρήση τηλεφωνικού αριθμού.

Οι καταναλωτές, εφόσον έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS στο mobile banking, θα μπορούν να κάνουν τις πληρωμές τους μέσα σε δευτερόλεπτα, πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ ή το κινητό τηλέφωνο του επαγγελματία, στοιχεία τα οποία μπορούν για λόγους διευκόλυνσης να παρέχονται υπό μορφή QR Code προς σάρωση. 

Το σύστημα IRIS επιτρέπει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες να εισπράττουν εντός δευτερολέπτων οφειλές από πελάτες τους άμεσα και εύκολα. Οι πελάτες εκτελούν τις πληρωμές τους γνωρίζοντας μόνο τον αριθμό του κινητού ή τον ΑΦΜ της επιχείρησης, χωρίς να γνωρίζουν το ΙΒΑΝ της. Αρκεί να έχουν ενεργοποιήσει και τα δύο μέρη την υπηρεσία IRIS στο mobile banking. Προς περαιτέρω διευκόλυνση του πελάτη, η επιχείρηση μπορεί να παρέχει τον αριθμό κινητού ή ΑΦΜ σε μορφή κωδικού QR προς σάρωση. 

Η διαδικασία της είσπραξης ολοκληρώνεται εντός λίγων δευτερολέπτων και η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας ενημερώνεται άμεσα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.Η συμμετοχή της επιχείρησης στην υπηρεσία πραγματοποιείται με ενέργειες του συνεργαζόμενου Παρόχου Υπηρεσιών Πληρωμών”

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του stepcraft.gr . Μετά την κατάθεση των χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο +30 6984 194594) για να μας ενημερώσετε ότι έχουν κατατεθεί τα χρήματα ή στείλτε μας με email (στο [email protected] ) την απόδειξη κατάθεσης με σχόλιο το αναγνωριστικό παραγγελίας.

 

Πειραιώς: ΙΒΑΝ: GR07 0172 2650 0052 6509 2773 045

 

Εθνική Τράπεζα : ΙΒΑΝ: GR17 011089 400000 89400 552710

 

Eurobank: IBAN: GR09 0260 1910 0000 3020 0549 207

 

Alpha Bank: IBAN: GR4001404870487002330001417

 

Δικαιούχος Παπαδόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου

X